SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Tatlı İkramı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:05:14
YMS'ye Tatlı İkramı
A- A+ PAYLAŞ

2.Lig Beyaz Grup’ta son 9 haftaya girilirken liderliğini sürdüren Yeni Malatyaspor’a tatlıcılık yapan esnaf Fatih Yaz’dan tatlılı moral ziyareti. 

Hacettepe maçına hazırlanan Yeni Malatyaspor’u antrenman yaptığı esnada ziyaret eden tatlı ustası Fatih Yaz, yanında getirdiği midye tatlısını Teknik Direktör Feyyaz Uçar’a ikram etti.

Tatlıyı çok beğendiğini ve antrenman sonrası futbolcularına da tattıracağını söyleyen Uçar, Fatih Yaz’a ziyaretinde dolayı teşekkür etti.

Malatyalı esnafların takımın yanında olduğunu kaydeden Fatih Yaz, “Malatya’daki bütün esnaflar sizin yanınızda. İnşallah bu yolda bu sene noktayı koyacağız. Sizlerin de sayesinde şampiyon olacağız. İnşallah bu sene bu şampiyonluğu yaşayalım ve daha büyük tatlılarla idmanlara gelelim. Şampiyonluğu ayrı kutlayalım” dedi.

Teknik Direktör Feyyaz Uçar ise, “Tatlı için teşekkür ediyorum. Çok farklı bir tat. Tatlı yiyelim, tatlı çalışalım. Elinize, ayağınıza sağlık. Ben bu tatlıyı teslim alıyorum. Çocuklara da mutlaka idman sonra birer tane yedireceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız