SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Turgutlu Şoku:1-2

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:16:03
YMS'ye Turgutlu Şoku:1-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşılaştığı Turgutluspor karşısında şok bir yenilgi aldı: 1-2 Karşılaşmada konuk takımın 2 golünü Malatyalı olan Mehmet Albayrak atarken, ev sahibi takımın tek golü 90. dakikada Eren'den geldi. Yeni Malatyaspor, bir topunun direkten döndüğü ligdeki 8. maçında namağlup ünvanını kaybetti. Karşılaşmayı 6 bin 212 biletli taraftar izledi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Emre Yıldırım, Ömer Tevfik Özkoç, Asker Açıkgöz, 4. hakem Mehmet Nevzat Azal,

YENİ MALATYASPOR: Erşen, Koray, Gökhan Sinanoğlu, Fahri (Dk.76 Coşkun), Muharrem Ozan (Dk.33 Mustafa), Ramazan, Özcan, Mehmet (Dk.46 Halil), Eren, Necdet,

YEDEKLER: Vedat, Halil, Ercan, Coşkun, Mikail, Gökhan Güney, Mustafa, 

TURGUTLUSPOR: Metin, Hasan Engin, Emre, İsmail, Mehmet Albayrak, Gökhan (Dk.76 Ömer), Koray (Dk.90 Mehmet), Şevket, Selçuk, Ferit (Dk.64 Ferdi), Hüseyin,

YEDEKLER: Süleyman, Mehmet Ali, Oğuz, Mert, Ömer, İbrahim, Ferdi,

GOLLER: Dk.90 Eren (Yeni Malatya), Dk. 40 ve Dk.65 Mehmet Albayrak (Turgutluspor)

SARI KARTLAR: Erşen, Koray, Fahri, Özcan, Necdet (Yeni Malatya), Metin, Selçuk, Hüseyin (Turgutluspor)

23. dakikada Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atışı Fahri kullandı. Üstten aut.

25. dakikada Emre Yeni Malatya cezaalanına ortaladı, Selçuk kafayı vurdu. Erşen yumrukla uzaklaştırdı.

37. dakikada Mehmet'in Turgutlu cezaalanına ortaladığı topa Eren dokunamayınca, pozisyon autla sonuçlandı.

40. dakikada Turgutluspor atak geliştirdi. İsmail'in ceza sahasına yaptığı ortada, Mehmet Albayrak topa vurdu ve golü attı: 0-1

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

59. dakikada Turgutlu Mehmet'le soldan atak geliştirdi. Ortaladığı topa İsmail cezaalanında bekletmeden vurdu. Kaleci Erşen'in dizine çarpan topu defans uzaklaştırdı.

63. dakikada Özcan, Turgutlu cezaalanındaki Halil'e pas attı. Halil topu ayağında fazla tutunca pozisyonunu kaybetti, vuruşu üstten aut.

65. dakikada konuk takım farkı ikiye çıkardı. İsmail'in soldan pasını cezaalanı dışında kontrol eden Mehmet Albayrak, düzgün bir vuruşla golü kaydetti: 0-2

78. dakikada Ramazan'ın kullandığı korner atışından gelen topa Gökhan Sinanoğlu yükselip kafayı vurdu, aut.

82. dakikada Yeni Malatya'nın topu direkten döndü. Mustafa'nın kullandığı korner atışından gelen topa Gökhan kafayı vurdu. Kaleciye çarpan topu önünde bulan Halil'in vuruşu direkte patladı.

86. dakikada Yeni Malatya atak geliştirdi. Necdet sağdan ortaladı, Ramazan'ın vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.

90. dakikada Yeni Malatya atağında Mustafa'nın sağdan ortaladığı topa Eren dokundu ve fileleri havalandırdı: 1-2

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma 2-1 Turgutluspor'un galibiyetiyle son buldu.

HABER- FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız