SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Ulusal Kulüp Lisansı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:31
YMS'ye Ulusal Kulüp Lisansı
A- A+ PAYLAŞ

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 2014-2015 sezonu için Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Ulusal Kulüp Lisansını almaya hak kazandı. 

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda 2013-2014 futbol sezonunda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi. TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Lisans Sistemine başvuran toplam 23 kulübe, eksikliklerin giderilmesi için Kulüp Lisans ve Mali Fair-play Talimatı'nın 25/1. maddesinde düzenlenen kriter ihlallerine uygulanacak yaptırımların belirlendiği talimatın ek XI tablosu ilgili maddeleri uyarınca, para cezası ve 30 gün ek süre verdi.

Yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 ligde yer alan 32 Kulüp "Ulusal Kulüp Lisansı" almaya hak kazandı. Bu kulüpler; Spor Toto Süper Lig'den Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Medical Park Antalyaspor, PTT 1. Lig'den İstanbul BBSK, Balıkesirspor, Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Boluspor, Fethiyespor, 1461 Trabzon, Spor Toto 2. Lig'den Göztepe, Hatayspor, Yeni Malatyaspor, Pendikspor, İnegölspor, Turgutluspor, Gümüşhanespor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukluspor, Sarıyer, Altınordu, Alanyaspor, Bandırmaspor, Diyarbakır BŞ Bld. Spor, Tepecikspor, Nazilli Belediyespor, Bugsaşspor, Ofspor, Pazarspor, İskenderun DÇ Spor oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız