SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Uzatma Darbesi:1-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:24:56
YMS'ye Uzatma Darbesi:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'nda karşılaştığı İnegölspor'la, rakibin uzatma dakikalarında attığı golle 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı toplam 6 bin 947 biletli futbolsever izledi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Osman Yiğit Özer, Tuncay Çalıkoğlu, M.Cüneyd Çalışkan, 4. Hakem Sedat Etik

YENİ MALATYASPOR: Erşen, Koray, Gökhan Sinanoğlu, Fahri, Mustafa (Dk.88 Mehmet), Ramazan, Muharrem Ozan (Dk.67 Coşkun), Halil, Serkan (Dk.75 Emre Hasan), Ercan, Gökhan Güney,

YEDEKLER: Vedat, Özcan, Mehmet, Coşkun, Mikail, Emre Hasan, Necdet,

İNEGÖLSPOR: Ali, Kemal, Alişan, Ercan (Dk.74 Samet), Bilal, Menderes (Dk.69 Gökhan Güleç), Raif, Berkay, Mehmet Can (Dk.61 Cem), Çağdaş, Eray,

YEDEKLER: Tevfik, Berk, İlker, Cem, Gökhan Güleç, Gökhan Arslan, Samet,

GOLLER: Dk. 50 Muharrem Ozan (Yeni Malatya), Dk. 90+2 Cem (İnegöl)

SARI KARTLAR: Koray (Yeni Malatya), Ali, Kemal, Bilal, Eray (İnegöl)

16. dakikada Yeni Malatya rakip kalede tehlike yarattı. Kazanılan faul atışını Fahri kullandı. Kaleci topu ayaklarıyla uzaklaştırmak istedi. Koray kaleciden önüne gelen topa vurdu, kaleci Ali bu kez kornere çeldi. Sonuç yok.

26. dakikada Halil'in düşürülmesiyle kazanılan faul atışını kullanan Ramazan'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

35. dakikada Yeni Malatya'dan Halil cezaalanı dışında vurdu, defansa çarpan top uygun durumdaki Muharrem Ozan ve Koray'ın önüne geldi. Bu futbolculardan Koray vurdu, kaleci önledi.

45. dakika Yeni Malatya adına şanssız andı. Fahri'nin kullandığı korner atışından gelen topa Mustafa vurdu, top üst direkten döndü.

İlk yarı 0-0 kapandı.

50. dakikada Yeni Malatyaspor gole kavuştu. Mustafa'nın ortaladığı topla buluşan Muharrem Ozan, kalecinin sağından ağlara gönderdi:1-0

60. dakikada Halil'in ortaladığı topla cezaalanında buluşan Mustafa kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak İnegöl kalecisi, bu futbolcunun ayaklarına yatarak tehlikeyi önledi.

65. dakikada Yeni Malatya yine atak geliştirdi. Halil Soldan getirdiği topu Muharrem Ozan'a aktardı. Kaleci Ali bu futbolcunun ayaklarına yaratak bir gole daha engel oldu.

83. dakikada Fahri'nin ortasıyla buluşan Halil'in cezasahası önünden attığı şut üstten aut.

90. dakikada Halil orta sahadan aldığı topla İnegöl cezaalanına girdi. İnegöl kalecisi, bu pozisyonda da topu Halil'in ayaklarının önünden almayı başardı ve gole izin vermedi.

Maçın hakemi, oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+2. dakikada İnegölspor atağı Yeni Malatya kalesinde karambol yarattı ve topa en son dokunan Cem beraberlik golünü kaydetti:1-1

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız