SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Yeni Göğüs Reklamı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:07
YMS'ye Yeni Göğüs Reklamı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un yıllar sonra göğüs reklamı değişti. 

3. lig ve 2. ligde mücadele ettiği 5 yıl boyunca Esenlik Şirketi’nin göğüs reklamıyla maçlara çıkan Yeni Malatyaspor, Malatyalı iş adamı Muhammed Kılıç’ın yönetim kurulu başkanı olduğu MK Grup ile göğüs reklamı anlaşması imzaladı. Tokatspor ile İnönü Stadı’nda oynanan maça yeni göğüs reklamıyla çıkan Yeni Malatyaspor, sponsorluk anlaşması için uzun süredir devam eden arayışını da noktalamış oldu. Muhammed Kılıç’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı MK Grup A.Ş’nin kol ve şort sponsorluğu için de Yeni Malatyaspor ile yarım sezonluk reklam anlaşması imzaladığı belirtildi.

KILIÇ: "HERKESİN MALATYA İLE İLGİLİ HER DURUMDA DUYARLILIK SERGİLEMESİ LAZIM"

Memleketinin takımına destek olmak için böyle bir sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Muhammed Kılıç, “Yeni Malatyaspor 'Ben Malatyalıyım' diyen herkesin takımı. Ben de gurbette yaşayan bir iş adamı olarak, Yeni Malatyaspor’a bu şekilde destek olmak istedim. İnanın bu yaptığım çok büyütülecek bir şey değil. Herkesin Malatya ile ilgili her durumda duyarlılık sergilemesi lazım. Ancak ne yazık ki Yeni Malatyaspor’a gerektiği şekilde sahip çıkılmadığını görmekteyim. Son oynanan Tokat maçında ben de tribündeydim. İnanın bir takımın hakkının nasıl gasp edildiğine hep birlikte şahitlik ettik. Yazıktır günahtır. Bir memleketin emeğiyle bu şekilde oynanmamalı. Umarım bu konuda başta siyasilerimiz olmak üzere, herkes duyarlı olur. Bu takım hepimizin sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız