SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye 'Yeni' Transfer...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:08
YMS'ye 'Yeni' Transfer...
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Basın Sözsüsü Şahin Özer, Göztepespor’dan Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydederek, transfer çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 
 
Özer, transfer çalışmaları kapsamında son olarak Göztepespor’dan ön libero mevkiinde forma giyen Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu’nu kadrolarına kattıklarını ifade ederek, “Göztepespor’dan ön libero mevkiinde forma giyen 28 yaşındaki Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Beşiktaş altyapısından yetişen Adanaspor, Samsunspor ve Elazığspor’da da forma giyen Hacıbektaşoğlu’nun takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
 
Çok ekstra bir durum olmadığı takdirde transfer çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Özer, “Hocamızın verdiği liste doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz transfer çalışmalarını noktaladık. Çok ekstra bir durum olmadığı takdirde transfer yapmayı düşünmüyoruz. Ancak olası bir durumda transfer yapabiliriz” diye konuştu.
Özer, takımın Bolu Termal’de gerçekleştirdiği üçüncü etap kamp çalışmalarını da değerlendirerek, “Takımımız Bolu Termal’de üçüncü etap kamp çalışmaları çerçevesinde TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ve TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Takımımız 2 karşılaşmada da üstün bir performans ortaya koyarken, sahada verilen mücadele bizi oldukça mutlu etti. Bunun yanında futbolcular arasındaki uyum ve kaynaşma sahaya da en iyi şekilde yansıyor. İnşallah sezon başlayana kadar bütün esiklerimizi tamamlayarak, lige hazır duruma geleceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız