SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'yi İlk Hababam Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:18
YMS'yi İlk Hababam Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

4. Malatya Uluslar Arası Film Festivali kapsamında Malatya’da bulunan Türk sinemasının unutulmaz filmi Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, Yeni Malatyaspor-Konya Anadolu Selçukluspor maçını izledi.

“Hababam Hababam” sloganları eşliğinde Malatya İnönü Stadı’na gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, ilk önce saha içerisine girerek, vatandaşları selamladı. 

Karşılaşmayı protokol tribününde takip eden Hababam Sınıfı oyuncuları, karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor’un soyunma odasına inerek, futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ettiler.

MAÇ YAPTILAR..

Öte yandan Hababam Sınıfı’nın unutulmaz oyuncuları, 38 yıl aradan sonra Malatya’da Sümer Ticaret Lisesi’nin sahasında maç yaptı. 

4. Malatya Uluslar Arası Film Festivali dolayısıyla Malatya’da bulunan Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, Hababam Sınıfı filminin çekildiği yıllara döndü. Malatya’da eski antrenör ve sporcuların toprak sahada futbol oynama geleneğine dahil olan Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, 38 yıl sonra okul sahasında eski günlerine döndü.

Hababam Sınıfı’nın gülen çocuğu Tuncay Akça, Hababam Sınıfı’nın uzun yıllar sonra okul bahçesinde yine bir araya geldiğini kaydederek, “Maç sahnelerinde ben kameranın arkasındaydım. Tabii ağabeylerimiz top oynuyordu. Mahmut Hoca da “Ben size burada top oynamayın demedim mi?” diyordu. Ağabeylerimiz yine de Hababamlığını yapıyordu” dedi.

Akça, Hababam Sınıfı filminin büyük bir dostluk ve arkadaşlıkla yapıldığını belirterek, “İçtenlikle kendi aralarında maçlarını yapıyorlardı. Bizde amigoluk yapıyorduk. Kemal ağabey rahmetli öyle bir topa giriyordu ki, paldır küldür birbirlerinin ayaklarına basıyorlardı. Esprilerle, dostlukla, arkadaşlıkla maçlarını yapıyorlardı. Zaten bu işin 39 sene ileri gitmesinin en büyük nedeni bu işin iyi bir dostluk ve arkadaşlıkla yapılmasıydı” ifadelerini kullandı.

Hababam Sınıfı’nın oyuncularından Dilaver Gür ise Hababam Sınıfı’nın 38 yıl sonra Malatya’da filmdeki top oynama sahnesini canlandırdığını ifade ederek, “Duygulanmamak elde değil. Hababam Sınıfı ekibiyle birlikte olmak gurur verici. Hababam Sınıfı’nın filmde arka bahçede top oynama mizanseli var. Dillerde yer alan, bilinen bir sahne. Yıllar sonra yine okulun bahçesindeyiz. Mahmut Hocamız şimdi izin verecek galiba. 38 yıl sonra aynı sahneyi yaşamak mutluluk verici” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız