SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Bir Gayret İçerisine Gireceğiz"

0
Güncellendi - 2018-04-16 03:05:28
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta yapılan Malatya Ticaret Borsası Seçimleri sonrası toplanan meclis üyeleri yönetim kurulunu belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ramazan Özcan, var olan sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

6 Nisan Cuma günü yapılan Malatya Ticaret Borsası seçimlerinde, eski başkan Gürsel Özbey'e karşı aday olan Ramazan Özcan’ın listesi büyük çoğunlukla seçimi kazanmıştı. Seçimlerin ardındann toplanan yeni meclis üyeleri yönetim kurulu, disiplin kurulu ve üst kurul delegelerini belirledi.

Yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Ramazan Özcan, üyelere teşekkür ederek, seçimlerin herkese hayırlar getirmesini temenni etti. Oda olarak sorunlarının olduğunu, ancak bunun karşısında sorumluluklarının da bulunduğunu belirten Özcan, “Bu düstur ile ülkemizin, memleketimizin içinde bulunduğu tüm sıkıntıların hepsini göz önüne alarak Ticaret Borsası olarak borsamızın mevcut üye kapasitesini arttırmak için yoğun bir gayret içerisine gireceğiz. Üyelerimizin sıkıntılarını yakinen takip edip çözmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Sorunların hepsinin çözülecek durumda olduğunu da dile getiren Özcan, “Gerek mecliste, gerekse yönetim kurulunun alacağı kararlar ile bu problemleri çözeceğiz. Yine bu sorunları gerek siyasi iradeye taşıyarak, gerekse yerel yöneticilerle bunu paylaşıp çözümü için bir gayret göstereceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi.

Borsa meclis üyelerinin de bu sorunların çözümü noktasında üzerlerine düşen görevleri yerine getireceğinden kuşkusunun olmadığını belirten Özcan, “Kısa vadede çözülecek sorunları önce ele alarak çözüme kavuşturacağız. Uzun vadede yer alan sorunları için ise planlamalar yapacağız. Bu planlamaları da zamana yayıp inşallah bu dönem içerisinde çözüme kavuşturacağız. Malatya Ticaret Borsasının ve tarım sektörünün sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Özcan, önümüzdeki hafta da meclisin en yaşı üye başkanlığında toplanacağını ve yapılacak seçimle meclis başkanı ve vekilini seçeceğini de söyledi.

Borsanın yönetim ve disiplin kurulları ile TOBB üst delegeleri şu isimlerden oluştu:

YÖNETIM KURULU:

Başkan Ramazan Özcan,

Sabri Balık,

Erhan Almendi,

Mehmet Fatih Gürcü,

Yusuf Gelir,

DİSİPLİN KURULU:

Mehmet Pırlanta,

Volkan Yıldırım,

Mustafa Bilal Elmas,

Ferit Öztürk,

Murat Gündüz

, Şahin Turan,

TOBB ÜST KURUL DELEGELERI:

Ramazan Özcan,

A.Kadir Akçin.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cumali elmas (5 yıl önce)
    ALLAH HAYIRLI ETSİN BAŞKANIM
    0
    0
    Yanıtla