SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Bir İlgi Var"

0
Güncellendi - 2017-10-14 00:05:13
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tanıtım Günleri için Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşların Battalgazi Belediyesi standına gelerek, Battalgazi ilçesinin kadim medeniyetini tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.

Malatya Tanıtım Günleri’nde yer alan Battalgazi Belediyesi’nin standı, hem siyasilerin, hem bürokratların, hem sivil toplum kuruluşlarının, hem de vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Ziyaretçi akınına uğrayan Battalgazi Belediyesi stantında, Battalgazi ilçesinin tarihi ve kültürel değerleri tanıtılıyor.

Battalgazi Belediyesi’nin standını bazı bakanların yanı sıra, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ziyaret ederken, Başkan Gürkan ziyaretçileri ağırladı.

Battalgazi Belediyesi’nin standına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Tanıtım Günleri’nin önemine dikkat çekerek, “Malatya Tanıtım Günleri yoğun geçiyor. Bakanlarımızın iştirakiyle açılışımızı gerçekleştirildik. Stantlarımız ziyaret edildi. Stantlarımıza yoğun bir ilgi var. Özellikle Ankara’daki Malatyalılarımızın ve Malatya’ya gönül verenlerin ve Malatya’da çalışmış ama şimdi Malatya da olmayan, Malatyalı olmadığı halde Malatya’ya karşı büyük muhabbeti olan insanlarımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalıyoruz. Ayrıca Malatya’da Valilik yapmış hemen hemen tüm valilerimizi stantlarımızı ziyaret etmeye davet ediyorum. Burada Malatyaya olan sevgi ve muhabbetin güzel bir örneğidir diye düşünüyorum. Netice itibariyle buradaki tanıtım günlerinde Malatya’nın hem kültürünü, hem medeniyetini, hem değerlerini, hem ürünlerinin anlatılıp tanıtılması, Malatya’ya bir katma değer anlamında geri dönüş sağlayacaktır. Ben inanıyorum ki bu tür tanıtım günlerinde hem Malatya insanını tanıma noktasında, hem Malatya’nın medeniyet ve uygarlıktaki yerini tanıma noktasında, hem de Malatya’nın ürettiği değerleri, tarımsal, sanayi noktasındaki değerlerini tanımak ve değerlendirme anlamında onun daha sonra Malatyaya vereceği katma değeri açısından fayda temin edeceğini düşünüyorum” diyerek, Malatya Tanıtım Günleri’ne katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız