SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Bir Seçim Mesaisi Yaşadık"

0
Güncellendi - 2018-06-26 05:52:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat aile fertleri ile birlikte oyunu, Yakınkent Sadiye Ünsalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.

Yakınkent Sadiye Ünsalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2277 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Polat daha sonra okulda görevli sandık görevlerini ziyaret edip oy kullanan vatandaşlarla sohbet etti.

Malatya’da huzur içerisinde bir seçim geçirdiklerini belirten Başkan Polat, “24 Haziran Seçimlerimiz öncelikle Malatya’mıza, Ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sabah bazı okullarımızı ziyaret ederek sandıklarda görevli arkadaşlarımıza kolaylık dileklerimizi ilettik. Milletimiz iradesini ortaya koyarak gelecek 5 yıllık süreç için tercihini hayırlısıyla yapacaktır. Yoğun bir seçim mesaisi yaşadık. Bütün ilçelerimizi gezerek halkımızla birlikte olmaya gayret gösterdik. Malatya’da bütün partiler huzur içerisinde propagandasını yaptı. Herhangi bir taşkınlık ve olumsuzluk yaşanmadı.  Bu seçimlerde de en doğru kararı halkımız verecektir. Vatandaşlarımız daha güçlü bir Türkiye için, umutlu yarınlar için kararını bugün verecek. İnşallah bugün akşam demokrasi bayramımızı kutlayacağız. Her zaman olduğu gibi bu seçimde de inşallah güçlü bir şekilde çıkacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız