SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yoğun Bir Tempodayız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karakavak Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda, yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini söyledi.

Çakır'ın Karakavak Mahallesi'ndeki toplantısı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca şu bülten yayınlandı:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karakavak mahallesine giderek mahalle sorunları hakkında mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinden bilgi aldı.

11 Haziran Perşembe günü Karakavak mahallesinde yapılan Halk Gününe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Abuzer Kabakaş, daire Müdürleri, Karakavak Mahalle Muhtarı Alaaddin Poyraz ile mahalle sakinleri katıldı.

Karakavak Mahalle Muhtarı Alaaddin Poyraz mahallelerinin bazı sorunlarının olduğunu belirterek, “Mahallemizin en önemli sorunu şuyu’nun olmayışıdır. Şuyu sorunu halledilip ana arterler açılırsa, diğer sorunların kendiliğinden hallolacağına inanıyorum. Şuyu çalışmalarının biran önce tamamlanmasını Karakavak mahallesi olarak beklemekteyiz” dedi.

Mahalle Muhtarı Poyraz, Mahallelerinde asfalt sorununun yok denecek kadar az olduğunu belirterek,”Bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Sorunları yerinde ve ilk ağızdan tespit etmek amacıyla Halk Günlerini Belediyenin dışında mahallelerde yapmaya karar verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit edebilmek ve bu sorunları öncelik sırasına göre hızlı bir şekilde çözmek için gayret içerisindeyiz. Malatya’mıza en güzel hizmetleri getirebilmek için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Başkan Çakır, Karakavak mahallesinin Malatya’nın önemli mahallelerinden biri olduğunu belirterek, “Karakavak bölgemizin yeni bir alt merkez olması için çaba sarf edeceğiz. Buranın daha planlı gelişmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bu bölgemizde nelerin eksik olduğunu birlikte tespit ederek yine bu eksiklikleri birlikte istişare ederek çözeceğiz ” dedi.

Öte yandan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ise, Karakavak Mahallesindeki şuyu çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız