SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yoğun Çalışma Yaptık'

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Tohma çayınınıslah çalışmalarına başlandı. Çalışmalarda Sungur, Heyiketeği ve Melemir Dereleri ile Köprügözünden Nadir Köprüsüne kadar Tohma eteklerinin ıslahı da yapılacak.

Proje çizim işinin bir yıldan fazla sürdüğünü belirten Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, "İlçemizde şimdiye kadar belediyemiz tarafından DSİ'ne yaptırılan herhangi bir proje bulunmamaktaydı. Göreve geldiğimiz günlerden itibaren bu konuda yoğun bir çalışma yaptık. DSİ'nin bu konuyla alakalı proje çizim işi bir yıldan fazla sürdü. Proje çalışmasının ardından ihale aşamasına geçildi. İhalesi Ocak ayında yapılan çalışmaya, yağışların yoğunlu nedeniyle geç başladı. Heyiketeği Deresinde biten çalışmanın ardından, Melemir deresine geçildi. Daha sonrada Sungur deresi ve Tohma Irmağında çalışmalar yapılacak. Tohma'da Köprügözünden başlayacak olan çalışma Nadir Köprüsünde son bulacak. Bu çalışmanın ardından Tohma kenarında yürüyüş yolları, perguleler ve ışıklandırma işlerini tamamlayarak Tohma Kanyonunu Nadir köprüsüne kadar ulaştırmayı hedefliyoruz. Islah çalışmalarının ardından yine DSİ tarafından iki adet araç köprüsü de yapmak hedeflerimiz arasındadır" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız