SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yoğun İstek Üzerine'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, katılım payı ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulamasını bir kez daha getirirken, bunun vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine yapılddığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi'nce yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi, vatandaşlara büyük bir fırsat daha sunuyor. Geçtiğimiz aylarda yüzde 50 indirim uygulanan ve indirim süresi sona eren Katılım Payı ödemelerinde, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine yeniden indirime gidildi.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, gayrimenkul mükelleflerinden bir defaya mahsus olmak üzere Belediyelerce yapılan yol, su ve kanalizasyon hizmeti harcamalarında alınan katılım paylarını 15 Mayıs 2010 tarihine kadar ödeyen vatandaşlar yüzde 50 indirimli ödeyecekler.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın talimatı ile daha önce 2009 yılı Temmuz-Ekim ayları arasında düzenlenen yüzde 50 indirim uygulamasının aynısı Şubat ayından 15 Mayıs 2010 tarihine kadar tekrar uygulanacak.

Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine bu kararın alındığı belirtilirken, yüzde 50 indirim uygulamasının vatandaşlar açısından büyük bir avantaj olduğu ve bu indirimden mutlaka yararlanılması gerektiği vurgulandı.

EKSTRA YÜZDE 25 İNDİRİM VEYA 4 TAKSİT İMKANI
Katılım Payı ödemelerinde yüzde 50 indirimin yanı sıra, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı daha sunuluyor. 15 Mayıs 2010 tarihine kadar Katılım Payı borçlarını ödeyen vatandaşlar peşin ödemelerde yüzde 50’nin yanı sıra yüzde 25 indirimden faydalanabilecekler. Borçlarını taksitle ödemek isteyen mükelleflere ise yüzde 50 indirimli, 1 peşin 3 taksit imkanı da sunuluyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız