SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğun Tempo İle Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:10:25
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adalet ve Kalkınma Partili belediye başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya, partinin il başkanı Bülent Tüfenkci, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ile teşkilat başkanlarının da katıldığı toplantıda, Başkan Çakır, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Tüfenkci, “İlçe ve belde Belediyelerimiz de yapmış oldukları çalışmaları Malatya Belediyemizin yapmış olduğu gibi sinevizyon  hazırlayarak, halka ulaştırma noktasında gayret göstermeleri gerektiğine inanıyorum.”  ifadelerini kullandı. 
 
İstişare toplantılarını zaman zaman yaptıklarını söyleyen Başkan Çakır ise, " Bu sene kışı yoğun geçirdik ve dört ay sahada çalışma yapamadık. Belediyeler açısından bu büyük bir kayıp. Biz Belediyeler için yaz ayının çok verimli geçmesi gerekiyor. Ekim ve Kasım ayına kadar çok yoğun bir çalışma temposu içerisine giriyoruz. Sorunları öncelik sırasına göre belirleyip sağlıklı bir şekilde bütçemize uygun projeler hazırlayarak halkın hizmetine sunmalıyız. Alt yapı kadar üst yapıya da çok önem veriyoruz.3 bölge parkının yanı sıra 18 mahalleye çocuk ve dinlenme parkları yaptık. Ayrıca sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere çok önem veriyoruz.Semt Konakları,Çok amaçlı Sosyal Tesisler,Aile Danışma ve Destek Merkezi, Kadın Kültür ve Spor Merkezi,Sanat Merkezi, yeni kurulan şehir tiyatrosu ve Türkiye’ye örnek Gasilhane gibi çalışmalarımız nedeniyle hemşerilerimizden çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız