SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoğunluk Önlemleri Alınıyor"

A- A+ PAYLAŞ
 
Kuzey Kuşak Yolu'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şehir Mezarlığı’nda yeni yapılan Gasilhaneye; trafik yoğunluğu oluşmaması için Kuzey Kuşak Yolun'dan yeni bir giriş verildiğini söyledi. 
 
Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini söyleyen Belediye Başkanı Çakır, “Gasilhaneye yakın bölümde yolun her iki tarafında 1.5 metre yüksekliğinde  duvar ördük. Buradaki çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlamış olacağız. Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Çalışmaları etap etap tamamlayarak ilerliyoruz. Bu bölgede de şu anda sanat yapıları çalışması devam ediyor. Kuzey Kuşak Yolunun 5700 metrelik kısmı açıldı. Çarmuzu Kayalık bölgesine doğru çalışmalar sürüyor.” dedi.
 
Kuzey Kuşak Yoluna dikey ve paralel bağlanan yollar olduğunu da belirten Çakır, “Bu yolumuz dikkate değer çok önemli bir çalışmadır. Bu yolun ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorununda  önemli bir rahatlama sağlanmış olacaktır” açıklamasını yaptı.
 
Çakır, Kuzey Kuşak Yolu’nun Topsöğüt yol ayırımı ile MOTAŞ idari binası yanına kadar olan bölümünde dolgu yüksekliğinin yer yer 7 metreyi bulduğu 15.000 m3 istinat duvarının da yapıldığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız