SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yok Ama, 2 Kez İmza Atmış!

A- A+ PAYLAŞ

Referandumda "Evet" oyu verilmesi için MÜSİAD önderliğinde toplu açıklama yapan 59 kuruluş arasında, üstelik iki ayrı adla gösterilen VESTED adlı derneğin, daha önce genel merkez tarafından kapatılmış bir şube olduğu bildirildi.

Aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube başkanı olan ve kapatılan VESTED'in Malatya Şubesi üyesi, 9. ve 10. dönem Denetleme Kurulu Üyesi olduğu belirtilen Ali Ekber Tunçdemir (fotoğrafta), konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak Anayasa Değişikliği Referandumu gündemin elbette en önemli görüşme konularıdır. Her kesin fikrini açıklaması en doğal demokratik haklardandır. Şimdiye kadar çok çeşitli konumlara şahit olduk. Kimine güldük kimi hallere ağladık. Ama şunu çok iyi anladık, demek ki Malatya da bunlarda olabilirmiş. Artık şaşmamak gerekir.

9 ve 10 Dönem Denetleme Kurulu üyesi olduğum, şubesi genel merkez tarafından kapatılmış olan bir derneği, Malatya’da MUSİAD önderliğinde referanduma evet diyecek dernekler arasında 18. Veteriner Sağlık Teknisyenleri derneği ve 41 sırada VESTED olarak kullanılmıştır.

Kamu yararına meslek örgütü olan VESTED veya diğer ismiyle Veteriner Sağlık Teknisyenleri Derneği Genel Merkez yöneticilerimizin REFERANDUM konusunda hiç bir açıklama yapmazken ilimizde resmen kapanmış olan bir şubenin ismini kullanarak basın açıklaması yapılması ile, kimlere acaba rant sağlama amacı güdülmektedir? Kapanmış bir şubenin ismini kullanmak hangi ahlaki ölçüye sığmaktadır? Kapatılmış bir şubenin ve Genel Merkez üyesi olmaktan gurur duyduğum bir derneğin ismini kullanarak saygıdeğer üyelerin oylarına ipotek koyan anlayışı kınıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız