SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YÖK Başkanı MTÜ Senatosunda

A- A+ PAYLAŞ

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)  Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç,  Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kendi teknik alt yapı ve yazılımı ile kurduğu Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MTÜ-UZEM) sisteminin üzerinden MTÜ Senatosu üyeleri ile bir araya gelecek.

Türkiye’nin Covid-19 salgını ile ulusal mücadelesi kapsamında Yükseköğretimde eğitim sürecinin kesintiye uğramaması için gerekli tüm uygulama ve kararları en kısa sürede hayata geçirerek öğrencilere mağduriyet yaşatmayan ve üniversitelerde sürecin işletilmesine katkılar sunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 1 Haziran Pazartesi günü saat 12.45’te Malatya Turgut Özal Üniversitesi Senatosu’na uzaktan eğitim sistemi üzerinden konuk oluyor.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’a, kuruluşuna ve kuruluş sürecine her zaman destek sunduğu Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kuruluş ve kurumsal çalışmaları ile mevcut akademik ve eğitim çalışmaları, geleceğe yönelik proje ve hedefleri hakkında sunum yapılacak. YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, MTÜ Senato Üyeleri ile  “Covid-19 Sürecinde Yükseköğretim Kurumlarında Dijital Eğitim ve Yeni Dönem” konulu gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız