SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yok Efendim Neymiş..!"

0
Güncellendi - 2016-11-28 01:48:11
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Biz bu memlekete sevdalı olarak tarihimizden aldığımız güçle gelecek yürüyüşümüze devam edeceğiz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimize koşarak ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya programları kapsamında AKP İl Başkanlığını da ziyaret ettiler.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, bakanların Malatya ziyaretinde kentin sorunlarını dile getirilerek çözümlerin üretildiğini ifade ederek, yapılacak bir referandum seçimine hazır olduklarını söyledi.

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Milli iradenin dışında biz her hangi bir güç tanımıyoruz. Bu anlamda milletimizin bize vermiş olduğu sorumluluk ve onu temsil göreviyle, bununla beraber icra göreviyle yolumuza devam ediyoruz. Sadece laf edenler, konuşanlar, konuşuyoruz. Yav koskoca bir sürü yaptığımız yatırımı bile eleştirmek noktasına giriyorlar. Yok neymiş efendim; şöyle zamanlar, böyle zamanlar. Ya sen bırak 1-2 ay sarkmaları felan filan. Ki biz genelde her şeyi verdiğimiz tarihte gerçekleştiriyoruz. Bazen ekonomik durumlarda kontrol edemediğimiz şeylerde olabiliyor. Ama bu eleştiri getirenlere soruyorum; siz bu memleket için ne yaptınız? Nereye bir çivi çaktınız? Hangi taşı kaldırdınız? Hangi taşın üstüne bir taş koydunuz? Onu bir anlatın, onu bir açıklayın ondan sonra eleştirilerinizi de dinleyelim.  Dolayısıyla biz bu memlekete sevdalı olarak tarihimizden aldığımız güçle gelecek yürüyüşümüze devam edeceğiz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimize koşarak ilerlemeye devam edeceğiz. Yürüyerek de gitme vaktimiz yok ha. Makas açık kapatmamız lazım.” İfadelerini kaydetti.

Bakan Kılıç, Yazıhan ilçesi için önerilen Çirit Sahası’nın yapımına katkı vereceklerini belirtirken, Okçuluk alanı ile ilgili olarak da sunulan projeyi destekleyeceğini ifade etti. Kılıç,  Pütürge, Doğanşehir, Kuluncak ve Yeşilyurt ilçesinde sportif tesis yapımına katkı vereceklerini aktardı. Kılıç, Malatya’nın çehre değiştirdiğini gördüğünü ve sportif alt yapı konusunda çok iyi bir duruma geldiğini ifade etti.

Bakan Tüfenkci, Bakan Kılıç’a Malatya'daki spor ve gençlik yatırımları için verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

akpbakan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Bu ülkede bilim teknolojinin gelişmesi isteniyorsa önce demokrasi, adalet ve liyakata göre atamaların yapılması gerektir. Aksi takdirde bilim insanları bu ülkeyi terkedecektir. Bizde Osmanlının son döneminde olduğu gibi alimizde ok, yay ve cirit ile at üstünde kalmaya devam ederiz.
    0
    0
    Yanıtla