SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YÖK İlk 3'ü Gül'e Bildirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:12:17
YÖK İlk 3'ü Gül'e Bildirdi
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi’nde yapılan seçimle belirlenen altı rektör adayı arasından Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK) seçilen üç isim, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. 
 
İnönü Üniversitesi’nde yapılan seçimle belirlenen 6 rektör adayı arasından YÖK Genel Kurulu'ndaki seçim sonucunda belirlenen ve Cumhurbaşkanlığı'na gönderilen üç adayın Prof. Dr. Cemil Çelik, Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Prof. Dr. Süleyman Çaylı olduğu kaydedildi. İnönü Üniversitesi’nde 14 Haziran günü yapılan rektörlük seçiminde şu anki Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik 335, İÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay 186 ve İÜ Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Çaylı 89 oy almıştı.
 
YÖK tarafından Malatya'daki oylamada çıkan sıralamanın değiştirilmediği ve ilk üç ismin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e aday olarak sunulduğu ve Cumhurbaşkanı’nın 2 Temmuz tarihinde rektör atamasını yapmasının beklendiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız