SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yok Seçim, Yok Sine-i Millet!..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.
Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Danışma Meclisi toplantısı öncesinde milli şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 70. yıldönümü nedeniyle partinin kadın kollarının düzenlediği bir program gerçekleştirildi.

Program çerçevesinde AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, başkan yardımcıları Esma Gözalıcı, Esra Altaş, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve şiirleriyle ilgili sunum yaptılar.

Daha sonra Danışma Meclisi toplantısı ile ilgili konuşmalar yapıldı. AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, hükümet olarak yaptıkları icraatları anlatırken sine-i millet sözünü kullananları eleştirdi.

"Yok erken seçim, yok sine-i millet sözleri" ile gündemin meşgul edildiğini anlatan Koca, şöyle konuştu: "Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Lakayt davranmaya boş vermeye, nasıl olsa birileri gelir bizim yerimize yapar diye beklemeye hakkımız yok. Zamanımız yok. Böyle yaparsak teşkilatta yerimiz yok."

Seçim sürecine girilmesi nedeniyle birilerinin lakayt davranmayacağını, asılsız söylemlerle iktidarın yıptarılmaya çalışılacağını söyleyen Koca, "Partimiz bu seçimlerde de, biz teşkilatların düzenli, azimli verimli ve katılımcı çalışmalarıyla kazanacaktır. Gücümüzü ve güç kaynağımızı koruyalım ve seçimden başarılı çıkmak için elbirliğiyle çalışmalıyız. Devrim niteliğindeki iktidarımızın çalışmalarını iyi anlatmalıyız" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise hükümetin duble yoldan ücretsiz kitap dağıtımına, toplu konuttan ekonomik iyileşmeye kadar birçok çalışmalarını dile getirdi, Malatya Belediyesi olarak da yaptıkları icraatları anlattı. Hükümetin ve belediye olarak kendilerinin birçok önemli hizmete imza attıklarını, ancak bunu yetirince halka duyuramadıklarından yakınan Akın, "Seçimlerden AKP muzaffer olarak çıkcaktır. Yapılan anketler umut vericidir" diye konuştu.

Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız