SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yoksul Halk Kitleleri Oluştu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı M. Doğan Ölmeztoprak, "Hükümetin uyguladığı ekonomik politikanın Türkiye'yi sosyal krize sürüklemektedir" dedi. 

Ölmeztoprak, seçim çalışmaları kapsamında Malatya kapalı hal pazarında vatandaşlarla buluştu, esnafın sorunlarını dinledi. Malatya'nın bütün seçimlerde AKP’ye en yüksek oy veren üç ilden biri olduğunu, buna rağmen yeterli hizmetti almadığını söyleyen Ölmeztoprak, "Malatya onüç seneden beri bunun iç muhasebesini yapmadı. Esnaf çok dertli, sıkıntılı. esnafa bir dokun bin ah işit bir hal içinde. Maliyetler hızla yükselmekte. Halkın sattın alma gücü her geçen gün daha da düşmektedir. Gıda enflasyonu pazarda en az yüzde otuzlar civarında. Önümüzdeki aylarda Ramazan ayı gelmekte. Ramazan ayında gıda fiyatları daha da artacaktır. Bunun için üretimin artırılması gerekiyor. Üretime dönük hükümettin tedbirler alması gerekiyor. Halkın satın alma gücünün artırılması lazım. Hükümettin uyguladığı ekonomi politikaları sonucu yukarıda küçük bir mutlu azınlık, aşağıda ise geniş yoksul halk kitleleri oluştu. Ülkeyi yönetenler halkın sorunlarıyla ilgilenmek yerine, iç politikada kavgaya yöneldiler. Bunların bir an önce bitmesi lazım. Gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz bir başka manzara ise işsizliktir. İşsizlik had safhaya ulaşmış durumda. Eğittim kalitesi her geçen gün düşmektedir. Bütün bunlara inşallah müdahil olmak için yoldayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız