SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol 4 Saat Kapandı

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında biri Malatya firmasına ait 4 otobüs ile 2 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 47 kişi yaralanırken, sıkıştıkları yerde hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi güçlükle çıkarıldı.

ZİNCİRLEME KAZA..
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 01.30 sıralarında Kayseri-Malatya karayolu Pınarbaşı ilçesi yakınlarındaki Köprübaşı mevkiinde meydana geldi. Buzlanma ve yoğun sisin neden olduğu kazada 34 FC 0534 ve 46 HS 359 plakalı TIR'larla, 34 DC 7655, 23 HA 323, 34 UFU 44 ve 71 DF 002 plakalı otobüsler, buzlanma ve sis nedeniyle çarpışmıştı.

Kazada Maraş'tan Ankara'ya gitmekte olan 71 DF 002 plakalı yolcu otobüsünün şoförleri Murat Yurt (48) ve Fazlı Yurt (60) isimli kardeşler ile kimliği tespit edilemeyen bir kadın yolcu sıkıştıkları yerde ölürken, 47 kişi de yaralandı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ambulansla Pınarbaşı ve Kayseri'deki hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kazaya karışan otobüsler kamyon ve kepçe yardımı ile kaza yerinden uzaklaştırıldı.

Yaralıların bagaj ve eşyaları jandarma ekipleri tarafından toplanarak koruma altına alındı. Kaza sonrası otobüslerinden inen yolcular olay yerinden başka otobüslerle ayrılırken, bazı yolcular da dinlenme tesisine sığındı. İtfaiye ve kurtarma ekipleri kazada yolcu otobüsünde sıkışan 3 kişinin cesedini 1 saatlik bir çalışma sonucu güçlükle çıkarabildi. 3 kişinin cenazesi, Bünyan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazanın meydana geldiği bölge savaş alanına dönerken, jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 4 saat trafiğe kapalı kalan Malatya-Kayseri karayolu, kontrollü olarak tek şeritten ulaşıma açıldı. Kazaya karışan araçların bazıları yol kenarına çektirilirken, devrilen TIR ise dorsesindeki iplik ve kumaşlar alındıktan sonra yol kenarına çekilebildi. Jandarma ve Bölge Trafik ekiplerinin kazayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız