SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol 45 Kilometre Kısalır..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5 ilçeyi Erhaç Havaalanı'na ve Adana karayoluna yaklaşık 45 kilometre yaklaştıracak alternatif bir yol projesi geliştirildi.

Malatya İl Genel Meclisi Üyesi Yunus Kılıç'ın İl Genel Meclisi'ne sunduğu ve oy birliği ile temenni kararı alınan teklifte, Yazıhan ilçesine bağlı Bereketli köyü ile Akçadağ ilçesine bağlı Tohma köyü yolunun Tohma Irmağı üzerine yapılacak bir köprüyle birleştirilmesi durumunda Yazıhan ilçe merkezinden Erhaç Havaalanı'na kadar olan 60 kilometrelik yolun 15 kilometreye ineceği kaydedildi.

Söz konusu yolun yapılması ile birlikte Hekimhan,Yazıhan, Arguvan, Kuluncak ve Arapgir ilçesinden havaalanına geliş ve gidişler ile Adana güzergahı gidişinde yaklaşık 45 kilometrelik bir yol kısalmasının oluşacağı belirtildi.

Karayolları'nın köprüyü yapması için alınan temenni kararının uygulanması durumunda Malatya'ya kuzeyden gelip Adana güzergahına giden araçlar il merkezine giriş yapmadan 45 kilometre daha kısa olan yolu kullanacak.

KILIK KIYAFET GENELGESİ..
Öte yandan Malatya İl Genel Meclisi üyelerine genelge gönderilip toplantılara tıraşlı, takım elbiseli ve kravatlı gelmeleri istendi.

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay imzalı olarak meclis üyelerine gönderilen genelgede, "toplantılarda sakal tıraşı, takım elbise, gömlek, karavat disiplinine uyulması, oturum esnasında cep telefonlarının kapalı tutulması, Meclis gündemi görüşülürken çok zorunlu olmadıkça izin istenmemesi, Meclis gündeminin sessizlik içinde dinlenmesi" istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız