SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Açma Çalışmaları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Dilek Kasabası yolunu Yaka Mahallesi'ne bağlayacak 600 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde yeni bir bağlantı yolu açıyor.

Yeşiltepe bölgesine giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, devam eden yol açma çalışmasıyla ilgili bilgiler verdi. Hal binası arkasında açılmakta olan yolun, Kuzey Kuşak yolunun da bağlantı yollarından biri olduğunu belirten Başkan Çakır, "2 aylık bir süreden beri burada dolgu çalışması yaptık. Bu yolumuz 600 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde olacak. Yolumuz aynı zamanda Kuzey Kuşak yolunun da bağlantı yollarından biri. Bu yolumuz açıldıktan sonra hal binası başta olmak üzere bu civarda bulunan hizmet grupları sitelerinin trafiği de rahatlamış olacak. Hal binasına giriş çıkışlar daha düzenli hale gelecek. Aynı zamanda Dilek Kasabası yolu ile Yaka Mahallesi'ni de bu yolla birbirine bağlayacağız" dedi.

Yeşiltepe'nin Malatya'nın gelişime açık en güzel semtlerinden biri olduğunu belirten Çakır, Kuzey Kuşak yolu ve bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte Yeşiltepe bölgesinin cazibe merkezi haline geleceğini, değerinin daha da artacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız