SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol Açmak' İçin İstifa Etmiş

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı galibiyeti için vaadedilen ve toplam tutarı 75 milyar lira olan primin Cumartesi günü futbolculara dağıtıldığı belirtildi. Bu arada Haşim Karadağ'ın istifasının açıklandığı kulüp açıklamasında başkan vekili olarak Sedat Alpkıray'ın adının yeralmasından sonra aynı akşam başkan vekili olduğu ifade edilen Muhammed Kılıç, düzenlediği basın toplantısında Karadağ'ın istifa gerekçesini açıkladı. Öte yandan, Pazar akşamı Eskişehirspor'la zorlu bir maç oynayacak olan Malatyaspor'da maç öncesi Ulaç'ın sakat, kaleci Fevzi'nin rahatsız olduğu bildirildi.

75 MİLYAR PRİM..
En son Nevşehir'deki kamp sırasında "cep harçlığı" olarak para dağıtıldığı belirtilen Malatyaspor'lu futbolculara, ligin Gaziantep B.Belediye ile oynanan ilk maçının galibiyet primi olarak açıklanan paranın da Cumartesi günü dağıtıldığı, toplam tutarın 75 milyar lira olduğu ve paranın kulübün istifa ettiği belirtilen başkanı Haşim Karadağ tarafından gönderildiği öğrenildi.

ESKİŞEHİR MAÇI..
Bu arada, Malatyaspor'un Pazar akşamı saat 20.00'de İnönü Stadı'nda karşı karşıya geleceği Eskişehirspor maçı öncesi sarı kırmızılı takımda, Teknik Direktör Metin Yıldız dışında "cezalı" olmadığı, futbolculardan Ulaç'ın sakatlığının, Kaleci Fevzi'nin rahatsızlığının bulunduğu bildirildi.

Ümit milli takım kampına çağrılan ve geçtiğimiz günlerde oynanan, 3-2 kaybedilen Rusya Ümit Milli maçında, oyuna 3. kaleci değişikliğinde giren Emrah'ın, Pazar günkü maçta Malatyaspor kalesini devralması bekleniyor.

Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği karşılaşma D Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak.

İlk hafta "seyircisiz" oynama cezası, sonraki iki maçın da deplasmanda olması yüzünden Eskişehir maçı, bu sezon Malatyaspor taraftarının kendi sahasında takımını izleyeceği ilk maç özelliği taşıyor.

BAŞKAN VEKİLİNİN BASIN TOPLANTISI..
Öte yandan Malatyaspor'da başkan Haşim Karadağ'ın görevinden istifasının ardından başkan vekilinin Sedat Alpkıray olduğunun açıklanmasının ardından Cuma akşamı bir başka yönetici tarafından yönetim kurulunca başkan vekilliği görevine getirildiği kamuoyuna duyurulan Muhammed Kılıç, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Haşim Karadağ'ın 29 Eylül'deki kongrede yönetim için aday olacakların yolunu açmak için istifa ettiğini söyleyen Kılıç, "Bundan sonraki süreçte yeni başkan ve yeni yönetimi bekleyeceğiz. Yeni yönetim gelene kadar, takıma ve kulübe sahip çıkacağız. Takımın toplam borcu 13 milyon YTL'dir. Biz bu takımın şampiyon olacağına inanıyoruz" dedi.

Takıma Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı galibiyeti için söz verilen galibiyet priminin Haşim Karadağ tarafından gönderildiğini bildirdi. Ayrıca taraftarları takıma destek vermeye davet etti.

Bu arada, kulübün başkan vekilinin Karadağ'ın yeni yönetime aday olacakların önünü açmak için istifa ettiğini açıklamasına karşın, kulübün halen 605 olduğu ve önemli bir bölümü Karadağ döneminde üye yapılanlardan oluştuğu belirtilen mevcut üye yapısıyla, istifa ettiğinin açıklanmasına rağmen gücün Karadağ'ın elinde olduğu, dolayısıyla Karadağ'ın istifasının bir "yol açma" olmadığı, bu üye yapısıyla yapılacak kongrelerin öncekilerden farkının olmayacağı yorumları ağırlıklı olarak yapılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız