SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol Benim' Kazaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü (MOBESE) kameralarına takılan kazalarda sürücülerin, uyması gereken kurallara uymadığı görülüyor.

MOBESE Merkezi'nin kameralarınca kaydedilen son 3 görüntüyü göre, kazaların büyük çoğunluğunun kavşaklarda meydana geldiği belirtildi. Kazaların, sürücülerin karşı tarafın geçiş üstünlüğü kuralına uymadığı yada kavşaklara kontrolsüz giriş yapması nedeniyle meydana geldiği kaydedildi.

Kazalarda, sürücülerin saniyelik zaman dilimindeki kuralları çiğnemesinin büyük rol oynadığı görüldü.

DİĞER KAZALAR..
Mücelli Caddesi’nde 40 yaşındaki Z.B.’nin yönetiminde bulunan 44..773 plakalı otonun çarptığı 68 yaşındaki İ.D. adlı şahıs yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sanayi Kavşağı’nda 20 yaşındaki M.Y.’nin yönetimindeki 44..547 plakalı oto ile 23 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 44..116 plakalı motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 41 yaşındaki A.Ö. yönetiminde bulunan 44..813 plakalı kamyonun kendisini sıkıştırması yüzünden bisikletiyle duvara çarptığını ve yaralandığını öne süren 32 yaşındaki B.K. kamyon sürücüsünden şikayetçi oldu. Sürücü suçlamayı kabul etmedi.

Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde 38 yaşındaki S.Y.’nin yönetimindeki 44..1285 plakalı otoyla çarptığı A.K. adlı çocuk yaralandı.

FOTOĞRAF : Alt geçit çalışmalarından dolayı uzun süredir trafik ışıklarının olmadığı, trafik ekiplerininde çoğu zaman bulunmadığı Adliye kavşağında meydana gelen kaza görüntüsü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız