SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Bittiğinde Gelişim Daha Sağlıklı Olacak"

0
Güncellendi - 2018-05-18 04:58:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak yolunun, Kaynarca-Melekbaba hattında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Toplam uzunluğu 13.3 kilometre olan Kuzey Kuşak yolunun 12.1 kilometrelik bölümünü hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca-Melekbaba etabında kazı ve toprak dolgu çalışmaları yapıyor.

Başkan Polat, çalışmaları yerinde inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kuzey Kuşak yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.  Geziye Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz ile Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay da katıldı.

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a yeni görevinde başarılar dileyen Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay, “Başkanım zor bir görev üstlendi. Ayağının tozuyla da sahaya indi ve çalışıyor. Başkanımın bu zor görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.

Kuzey Kuşak yolunun 20 mahallenin gelişimine doğrudan katkı sağladığını belirten Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, ise “Yolumuzun büyük bölümü hizmete açıldı. Kaynarca-Melekbaba etabı ise birkaç gün içinde tamamlanacak. Kuzey Kuşak yolu projesi Malatya için çok büyük bir proje. Malatya’nın geleceği bu yol projesinin içindedir. Çevre yolu altında bulunan bütün mahalleler bu yol projeleri sayesinde yeni alt merkezler olacak.” dedi.

Kuzey Kuşak yolunun bitmesi için Malatya Büyükşehir Belediyesinin gayretli bir şekilde çalıştığını belirten Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz da “Kuşak yolu bölgenin kaderini değiştireceği gibi Malatya trafiğini de rahatlatacak. Özellikle çevre yolu altında bulunan mahalleler bu yol projesiyle farklı bir görünüme kavuşacak. Bu yolun yapılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Polat: Kuşak yollarımız bittiğinde Malatya’nın gelişimi daha sağlıklı ve düzenli olacak

Kuzey Kuşak yolunun Dilek, Yeşiltepe, Kaynarca, Çarmuzu, Melekbaba, Kiltepe, Taştepe, Hanımınçiftliği, Göztepe, Yıldıztepe ve Tandoğan Mahallelerinden geçerek Malatya-Sivas karayoluna bağlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kuşak yolunun bitmesiyle birlikte kent içi ve çevre yolu trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Kuşak yolunu Battalgazi-Malatya yoluna bağlayacak viyadük projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Polat, “Malatya için hayati öneme sahip olan Malatya’nın can damarı niteliğindeki kuşak yollarımızda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bittiğinde Malatya’nın gelişimi daha sağlıklı ve düzenli olacak. Kuşak yolumuz, Kuzey Çevre Yoluna dikey olarak da bağlanacak. Bir yerin kalkınmasında en temel argüman yoldur. Yol çalışmalarına özel ilgi gösteriyoruz. Malatya’nın her ilçesinde çalışıyoruz. Kaliteli ve güvenli yolları ortaya çıkararak Milletimize hizmet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Üç muhtarımıza da teşekkür ediyoruz. Gerçekten mahallelerinin sorunlarıyla ilgileniyorlar. Kuzey kuşak yolu da onların ısrarlı takipleri ile bu hale geldi. İnanıyoruz kısa zamanda elektrik, su ve doğalgaz bağlantıları da yapılır. Emeği geçenlere bir Çarmuzulu olarak şükranlarımı sunuyorum. Hacı Uğur Polat Başkan da zaten önceden de başkanımızdı. İlgilerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun Allah rızası için birde Malatya Dilek arası yolu yapsanız
    0
    0
    Yanıtla