SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzlu Yolda 15 Dakika Arayla 2 Kaza: 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-12-12 18:51:18
Buzlu Yolda 15 Dakika Arayla 2 Kaza: 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazadan 15 dakika sonra başka bir araç aynı bölgede şarampole yuvarlandı. İkinci kazada da 2 kişi yaralandı.

İLK KAZA

Edinilen bilgiye göre, Kayseri istikametinden gelerek Malatya istikametine seyreden Bünyamin Aslantaş (29) idaresindeki 34 JJM 97 plakalı otomobil yolun aşırı buzlanması sonucu yoldan çıkarak Kozalak Mahallesi Çakmak Deresi mevkiinde dere yatağına uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Bünyamin Aslantaş ile araç içerisinde bulunan Yunus Mehmet Aslantaş (30) ve Mehmet Aslantaş (21) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili inceleme başlatırken kaza sonrası Kolköyü Mahalle Muhtarı Veysel Özkan ile birlikte bölgeye giderek inceleme yapan Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, "Bölgede aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Levent bölgesi sınırları içerisinde bulunan Kozalak, Kolköyü ve çevre köylerde ulaşım zorlukla sağlanıyor, birçok araç yolda kalmış durumda, jandarma ekiplerimiz bölgede yoğun bir çalışma içerisinde ama hava şartları çalışmaları zorlaştırıyor. Karayolları ekipleri bölgede ivedi olarak tuzlama çalışması yapmalı aksi taktirde bölgede çok fazla kaza olacaktır." diye konuştu.

15 DAKİKA SONRA..

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazadan 15 dakika sonra başka bir araç aynı bölgede şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazanın ardından aynı bölgede Muharrem Kulat yönetimindeki 06 RHR 08 plakalı otomobil de buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Muharrem Kulat ile araçta bulunan Kadir Kulat yaralandı.Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede başka kazaların yaşanmaması için jandarma sürücüleri uyarıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şüle (6 yıl önce)
    Tuzlama olmazda Levent vadisi ne kim nasıl oldu gelir?? Kışın görünümü daha çekici...
    0
    0
    Yanıtla