SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Çalışmaları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:57
Yol Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan’da yapılan yol çalışmaları sürüyor

Yapılan açıklamaya göre, Arguvan ilçe merkezinde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra farklı birçok noktada yeni yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi de 2 grup yolunda, genişletme ve asfaltlama çalışması yapıyor.

Arguvan ve mahallelerinin ulaşımını kolaylaştıracak olan 23 kilometre uzunluğundaki Karahöyük, Ermişli, Çayırlı, Koyuncu grup yolu birinci etap çalışmaları kapsamında 13 kilometrelik bölüm, standartlara uygun hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında 4 metre genişliğindeki yol 7 metre genişliğine çıkarıldı.

Ayrıca, 17 kilometre uzunluğundaki Güvençli, Çevreli, Hakverdi grup yolunda da genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

4 METREDEN 7 METREYE ÇIKARILDI

2 grup yolunda altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol güzergahında kalan dere yataklarına çeşitli çaplarda büzler yerleştirirken, yol kenarlarında da kotları düşürerek, yolların uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi 23 kilometre uzunluğundaki Karahöyük, Ermişli, Çayırlı, Koyuncu grup yolunun birinci etap çalışmaları kapsamında 13 kilometrelik bölümünde birinci kat asfalt, 10 kilometrelik bölümünde ise ikinci kat asfalt yapacak.

17 kilometre uzunluğundaki Güvençli, Çevreli, Hakverdi grup yolunun tamamında ise birinci kat asfalt çalışması yapılacak.

Çalışmaların daha hızlı ve verimli olabilmesi için Arguvan’daki iş makinesi ve personel sayısını artıran Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız