SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Çalışmalarını Hızlandıracak

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:19
Yol Çalışmalarını Hızlandıracak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi; özellikle ilçelerdeki yol çalışmalarını daha hızlı, kaliteli ve ekonomik yapabilmek amacıyla seyyar mıcır yıkama makinesi aldı. 

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, satih asfalt kaplama sırasında dikkat edilecek en önemli kriterlerden birinin yıkanmış mıcır kullanımı olduğu belirtilerek, özellikle ilçe yollarında sürdürülen çalışmalar sırasında mevcut konkasör şantiyesinden yıkanmış mıcır çekildiği, bunun da zaman ve maddi açıdan Belediyeye ek yük getirdiği ifade edildi. 

Açıklamada, asfalt kalitesinin artırılması ve daha ekonomik asfalt serimi yapılması amacıyla yaklaşık 210 bin lira maliyetle bir adet seyyar mıcır yıkama makinesi ile ek ünitelerinin alındığı kaydedildi. 

Sözkonusu araçla yol yapılan bölgeden temin edilecek mıcırın aynı yerde yıkanarak kullanılacağı ve böylece merkezdeki mıcır taşınmasının önüne geçilerek zamandan ve maliyetten kazançlı çıkılacağı belirtildi. 

Büyükşehir ile birlikte Malatya genelinde yaklaşık 7000 km uzunluğunda bir yol ağının Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçtiği belirtilen açıklamada, yeni alınan seyyar mıcır yıkama makinesinin yanı sıra seyyar asfalt plenti ile seyyar konkasör makinelerinin alımı konusunda da çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız