SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Gayri Resmi Bitirildi"!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:54:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Bütün hizmetlerin altında AK Parti var. AK Parti bu hizmetlerini bereketlendirerek sürdürüyor” dedi. 

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ve partili yöneticilerinde katıldığı Halk Günü’nde Milletvekili Cemal Akın, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Cemal Akın, karayollarında yapılan çalışmaları anlatarak, “Malatya’mıza baktığımızda 10 sene evveline kadar Malatya’da da 30-40 kilometrelik yol söz konusu idi. İktidarımız döneminde gerek, Doğanşehir-Erkenek, Kahramanmaraş üzerinden Güneye bağlanan yolumuz bölünmüş yolu haline geldi. Malatya’yı Doğu’ya bağlayan Malatya-Elazığ karayolu bitirildi. Güney’e Sivas üzerinden giden yolun ihalesi yapıldı, bu yıl 54 kilometrenin yapımına başlandı. Kayseri üzerinden Ankara’ya bağlayan bölünmüş yolda gayri resmi olarak bitmiş, hizmet veriyor, tünellerin bitmesi içinde çalışmalar sürüyor. Bunları zaman zaman hatırlatmak gerekiyor. Çünkü hafıza-i beşer nisyan ile malul. Bazı konulardaki bazı hizmetlerdeki süre uzanmaları bir kısım arkadaşlarımız tarafından memnuniyetsizlikle ifade edilirken, gerçekleri orada ifade edebiliyoruz. Onun için bunları tekrar ediyoruz” dedi.

Akın sağlık alanında da önemli hizmetlerin vatandaşa sunulduğunu aktararak şu şekilde konuştu:

“Hepimiz hastanelerin eski halini biliyoruz. Hastanelere giderken, yanımızda iki tanede sağlam akrabamızı götürürdük, Birisi gider eczanenin önünde nöbete girerdi, birisi ‘Acaba tanıdık bir doktor var mı’ doktor yoksa, bir hasta bakıcı orada torpil olsun da, insanlarımız orada görev yapan doktorlar tarafından hakaret edilmesin. Kapılarında hasta bekler ilgi göstermezler. Ameliyat yapılacaksa, bıçak parası alınır. O kadar yakını olan kişi olmasa bile, orada tecrübeli bir hasta bulalım da, doktor ve hemşireyi tanıyan, onlar bize yardımcı olsun gibi endişelerle doktorlara gidilirdi. Bugün Elhamdülillah, özeli ve geneli, 5 yıldızlı otellerde imkan sahibi olan insanlar nasıl tedavi oluyorsa, imkan sahibi olmayanlar da burada şifa buluyorlar. AK Parti bunu gerçekleştirdi. SSK Hastaneleri ile Sağlık Bakanlığına bağlı olan hastaneleri birleştireceğim dediğinde muhalefetinde, çok kişinin bunu hafızası almadı. Ama bunu gerçekleştirdik.”

“Eskiden müstakil adliyeler yoktu. Süratle adliye binaları yapılmıyor” diyen Akın, “Bugün Türkiye baştan aşağıya adalet sarayları ile donatılıyor” dedi.

Hava yollarına yapılan yatırımlarla vatandaşların önemli bir ulaşım hizmeti almaya başladığını da vurgulayan Akın, “Bütün hizmetlerin altında AK Parti var. AK Parti bu hizmetlerini bereketlendirerek sürdürüyor. Bunun da temelinde sizler varsınız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız