SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişletildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:31
Yol Genişletildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın hızlı gelişen yeni yerleşim bölgelerinden biri olan Seyrantepe’de, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yol açma ve genişletme çalışmaları yapılıyor.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Yapım ve Asfalt Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla mevcut 7 metre genişliğindeki yol 15 metreye çıkarılıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilerde, mevcut yolun sadece Çöşnük Mahallesi girişinde kalan kısımlarının asfalt, Seyrantepe’den Çevreyolu Malatya Anadolu Lisesi kavşağına kadar olan kısmın ise toprak olduğu belirtilerek, yolun asfalt olan kısımlarına bakım yapıldığı, diğer kısımlarda ise keskin virajların genişletildiği, yola alt temel malzeme seriminin yapıldığı ifade edildi.

Ayrıca, yolun Seyrantepe’den Çevreyoluna kadar olan kısmında sağ ve sol tarafına gelişi güzel bırakılan hafriyat atıkları da yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıyor. Bölgede hafriyat atıklarının oluşturduğu görüntü kirliliği ortadan kaldırıldıktan sonra, alanda hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği ve belirlenen alan dışında döküm yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, yolun alt temel ve temel çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltı da yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız