SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:32
Yol Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, Koyunoğlu Mahallesi Koyunoğlu Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışmalarının bir bölümünün tamamlandığı, bir bölümünün de devam ettiği bildirildi. 

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, yol genişletme çalışmaları kapsamında, cadde girişinde bulunan 5 adet konutun yıkılarak yola dahil edildiği ve yıkılan konutlar için hak sahiplerine toplam 123 bin TL lira muhdesat bedeli ödendiği bildirildi.

Sürdürülen çalışmalar ile mevcut 12 metre genişliğinde olan Koyunoğlu Caddesi girişinin Koyunoğlu Camii'ne kadar olan kısmının imar planındaki genişliğe çıkarılacağı ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği, yol genişletme çalışmasının tamamlanmasından sonra kaldırım düzenlemelerinin de yapılacağı ifade edildi. Koyunoğlu Mahallesi'nde sürdürülen düzenleme çalışmaları kapsamında; Koyunoğlu Caddesi, Koyunoğlu Okul 1 ve Okul 2'nci sokaklar ile bağlantılı sokaklarda öncelikle alt yapılar yenilendi, ardından da kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı. Yüzde 80'i tamamlanan düzenleme çalışmalarının bitirilmesi için ekiplerin yoğun bir gayret gösterdikleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız