SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişletme Çalışması

0
Güncellendi - 2017-12-06 05:32:18
Yol Genişletme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Hasan Varol Mahallesi Dilek Sokakta çevre düzenleme çalışmalarını tamamlarken, Çöşnük Mahallesinde bulunan Veliaht Sokakta ise yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Hasan Varol Mahallesi Dilek Sokakta düzenleme çalışması

Kent genelinde yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hasan Varol Mahallesi sınırları içinde bulunan 400 metre uzunluğundaki Dilek Sokakta çevre düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Küçük işlerin kaldığı sokakta Büyükşehir Belediyesi 7 metre genişliğinde yol, 2 metre genişliğinde çift taraflı cep otoparklar,  3 metre genişliğinde kaldırım yaparken, caddeye 94 adet çeşitli türlerde ağaç dikti. 47 adet dekoratif aydınlatma direğinin monte edildiği çalışmalarda 538 ton asfalt, 3350 m2 kaldırım taşı kullanıldı.

Çöşnük Mahallesi Veliaht Sokakta yol genişletme çalışması

Çöşnük Mahallesi sınırları içinde bulunan Veliaht sokakta ise yol genişletme çalışmaları yapılıyor. 700 metre uzunluğundaki Veliaht Sokağın 400 metrelik bölümü genişletildi.  Mevcut 6 metre genişliğindeki yol 20 metreye çıkarılıyor.

Büyükşehir Belediyesi sokağın 200 metrelik bölümünde ise 7 bin m3 taş duvar işi yaptı. Sokakta eğimden kaynaklanan kot farkını düşürmek için de çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, yolu taş duvar ile daha güvenli hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi sokakta ayrıca 32 bin m3 toprak dolgu ve 1000 m3 alt temel malzemesi serimi yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız