SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişletme Çalışması Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-10-10 05:32:32
Yol Genişletme Çalışması Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Dolamantepe, Kadıçayırı, Bahçelievler mahalleleri ile Atabey İskelesinin ulaşımını sağlayan grup yolunda yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Kent genelinde prestij cadde çalışmaları, asfaltlama, çevre düzenleme, yeni yol açma çalışmalarının yanında mevcut yolların rehabilitesini de yapan Büyükşehir Belediyesi, Eski Malatya bölgesinin en önemli grup yollarından biri olan Atabey İskele yolunu standartlara uygun hale getiriyor.

7 kilometrelik grup yolunun 6 kilometrelik bölümünü genişleten Büyükşehir Belediyesi grup yolunda hafriyat dolgu ve stabilize çalışmaları yapıyor. 5 metre genişliğindeki yol 10-12 metre genişliğine çıkarıldı. Perde duvar ve kafes tel örgü çalışmalarının da yapılacağı grup yolunun bu yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Alacakapı, Dolamantepe, Bahçelievler, Kadıçayırı mahalle sakinleri ile Elazığ’ın Baskil ilçesine gitmek isteyen vatandaşların sık kullandığı Atabey İskele yolunda iki araç karşılıklı geçmekte zorlanıyordu. Büyükşehir Belediyesi vatandaş iş birliğiyle yapılan çalışmalar sonucunda, yol artık daha rahat seyahat edilebilecek hale getiriliyor. Bölgede arazileri bulunan vatandaşlar yol genişletme çalışmalarına arazilerinden yer vererek destek oldular.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Atabey İskelesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarına ise devam ediyor. Düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Malatya’nın vazgeçilmez mekânları arasına girecek olan Atabey İskelesi’nde çalışmaların büyük bölümü tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Malatya bölgesinde Karakaya Baraj Gölüne giden 8 kilometrelik grup yolunu da 5 metreden 15 metre genişliğine çıkarmıştı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız