SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişletme Çalışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:40
Yol Genişletme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt yolunun Tecde mevkiinde yol açma ve genişletme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Tecde mevkiinde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkili daire başkanları ve şube müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Malatya - Yeşilyurt Yolu’nun Fahri Kayahan Kavşağı ile Tecde girişi arasındaki 1.5 kilometrelik kısmında ilk etapta yol genişletme çalışmaları yapılarak, yolun genişliği 50 metreye çıkarıldı.

Daha sonra yol güzergahında her türlü alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Malatya - Yeşilyurt yolunun Tecde girişinden itibaren toprak dolgu çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yapım ve genişletme çalışmaları kapsamında yolun bir kısmı trafiğe kapatılırken, Malatya - Yeşilyurt yolunu kullanan sürücülerin sıkıntı yaşamamaları için de alternatif yol güzergahları belirlendi.

Söz konusu yolda devam eden çalışmalar nedeniyle, yolun Tecde girişindeki trafik akışı şu anda Güngör Caddesi ile Şentepe Kanalboyu üzerinden sağlanıyor.

Bu arada, Tecde Kayısı Araştırma İstasyonu yanı, kanala çıkan Durak Sokak’ın ise alt yapısının tamamlanmasına rağmen aylardır asfalt yapılmaması, sözü edilen yerde oturanların toz nedeniyle şikayet ettikleri bildirildi. Sözü edilen sokağın biran önce asfaltlanması istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız