SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Genişliği 2 Katına Çıktı..

A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında, daha önce 7 metre genişliğindeki 1. Cadde’nin 17 metreye çıkarılmasından sonra 2 km. uzunluğundaki 2. Cadde’nin genişliği 10 metreden 20 metreye çıkarıldı. Yol genişletme çalışmaları için cadde üzerindeki yıkım çalışmaları devam ediyor.

Özalper Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarının yanısıra 4600 metre kanalizasyon çalışması, 4500 metre kaldırım çalışması, 6 km. asfalt çalışması yapıldı.

Özalper Mahallesi’ndeki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın Özalper mahalle sakinlerinin çalışmalara büyük destek verdiğini belirtti ve mahalle sakinlerine fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.

Özalper Mahallesi 2. Caddesi’ndeki genişletme çalışmalarının bitirilmesi ile birlikte cadde genişliğinin 20 metreye ulaşacağını belirten Akın, “Ayrıca da 5 metre çekme alanı bulunmaktadır. Cadde bütünüyle bittiğinde ileride 30 metrelik gerektiği zaman ulaşıma hizmet verilecek noktaya getirilecektir” dedi. Belediye Başkanı Akın, çalışmalara katkıda bulunan mahalle halkına, Belediye Meclis Üyeleri Niyazi Artan ve Doğan Ağdaş’a ve mahalle muhtarına teşekkür ederek, “Mahalle halkımız ve meclis üyelerimiz bu hizmetlerin aksamadan yürütülmesi hususunda gayretler gösteriyorlar. Bundan dolayı huzurlarınızda hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akın, Özalper Mahallesi’nin doğalgaz verilecek ilk mahallelerden biri olduğunu da kaydetti.

Açılacak yollarla birlikte Özalper Mahallesi’ne park yeri olarak ayrılan alanda çocuk ve dinlenme parkı yapılması için gerekli talimatları verdiğini belirten Akın, “Park çalışması ile birlikte Sakarya İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemesini de hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Çalışmaları yakından takip eden AKP Belediye Meclis Üyesi Niyazi Artan ve CHP Belediye Meclis Üyesi Doğan Ağdaş , Özalper Mahallesinin çehresinin değiştiğini belirterek "Özalper mahallesindeki çalışmalara katkı sağlayan ve buraya ilgi göstererek bu mahallenin sorunlarıyla ilgilenen Belediye Başkanı Akın’a teşekkür ediyoruz"dediler.

Özalper Mahallesi’nin son iki yılda belediye hizmetlerinden faydalanmaya başladığını söyleyen Belediye Meclis Üyesi Niyazi Artan, “ Bugüne kadar 4500 metre kaldırım ve 4600 metre kanalizasyon çalışması yapıldı. Özalper Mahalle sakinlerinin de rızasının alarak genişletme çalışmalarına başlandı. Bu çalışmaların da bitmesiyle birlikte 2. Cadde 10 metreden 20 metreye çıkmış olacak. Mahalle sakinlerim adına da Belediye Başkanı Cemal Akın’ın vermiş olduğu bu destek ve çalışmalarından dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Özalper Mahallesi’nin daha önceleri köy görünümünde olduğunu söyleyen ve imara alındığından bugüne kadar Özalper Mahallesi’nde kanalizasyon ve suyun gitmediği yerin kalmadığını belirten Belediye Meclis Üyesi Doğan Ağdaş, “ Açılan yollar Malatya’nın en geniş caddeleri olarak açılıyor. En küçük cadde 20 metreden başlıyor. Özalper mahallesine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sayın Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yapılan hizmetlerden ve sürdürülen çalışmalardan son derece memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ise; “Bu çalışmalar ile birlikte Özalper mahallesi daha da güzelleşti. Yıllardın çözülmeyi bekleyen sorunlarımız çözülüyor. Özellikle Özalper Mahallesi’nin can damarı olan caddeleri geleceğin ihtiyaçlarına göre genişletiliyor. Bu sorunlarımızı çözen ve mahallemizde sürdürülen çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanı Cemal Akın olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız