SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol Genişliği Artacak..'

A- A+ PAYLAŞ

Son iki yıl içerisinde toplam 36.500 metre yeni yol açma ve genişletme çalışması yapan Malatya Belediyesi, yol açma ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediyenin konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Şehrin ulaşım sorununu çözme konusunda yoğun gayret gösterildiği, bu kapsamda yeni yol açma ve genişletme çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yapılan açıklamada şehrin muhtelif yerlerinde sürdürülen yeni imar yolu açma çalışmaları, Kuzey Kuşak Yolu açma çalışmalarının yanı sıra mevcut yollarda genişletme çalışmalarına devam edildiği belirtilerek, Aslantepe Caddesi Çevre Yolu girişindeki kısmında da yol genişletme çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Açıklamada, Aslantepe Caddesinin çevreyoluna bağlandığı noktada 8 adet kerpiç evin bulunduğu ve bu evlerin yol genişletme alanında kaldığı için kamulaştırılarak yıkımına başlandığı, hak sahiplerine kamulaştırma bedelinin ödendiği, önümüzdeki günlerde yıkımın tamamlanacağı belirtildi.

Çakır: Trafik akışı daha düzenli ve güvenli olacak…

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sözkonusu caddenin yoğun trafiğin yaşandığı bir cadde olduğunu ve genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Aslantepe Caddesi Çevre Yolu girişi kısmındaki yerde mevcut yol genişliğinin 10 metreden 20 metreye çıkarılacağını belirten Belediye Başkan Ahmet Çakır, “Sözkonusu çalışmaların bitmesiyle beraber buradaki trafik akışı daha da düzenli ve güvenli bir hale gelmiş olacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız