SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Haritamızı Belirledik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, lige iyi başlayıp sezonu istedikleri gibi tamamlamak istediklerini söyledi. 

Kızıltan, yeni sezona eksiklerini gidermiş olarak başlayacaklarını ifade ederek, “Biz bu geçtiğimiz sezondan sonra tekrar göreve devam edip yeni yol haritası belirledik. Önceki yolun eksiklerini giderip, yapamadıklarımızı yaptık. Bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Ama aramıza katılan arkadaşlarımızın özellikleri düşündüğümüz, daha çok pas yapan, topun bizde fazla kalmasını sağlayan ve bizi daha fazla öne götüren oyuncular aldık” dedi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Kızıltan, şunları söyledi: “Kamp oldukça verimli geçti. Fiziksel çalışmalar yaptık. Hazırlık maçlarıyla performansımızı gördük. Bizim için faydalı oldu. İki etaplık süreçteki ortaya çıkan tablo, ileriye dönük hepimizi umutlandırdı. Daha yolun başındayız. Lige başlamadı. Üçüncü etap çalışmalarımıza Malatya’da devam edeceğiz. Ben çok umutluyum. Oyuncuların performansı, isteği ve uyumları bizi ileriye dönük umutlandırıyor. Kaliteli bir kadromuz var. İnşallah düşündüğümüz ve kamptaki tabloyu geliştirip, lige iyi başlamak ve sezonu iyi tamamlamak istiyoruz. Bunu başaracak kaliteye sahibiz.”

Kızıltan, transferde başarılı olduklarını ifade ederek, “Kadromuza kattığımız oyunculara bakıldığında küçülmeye giden bir tablo yok. Yöneticilerimizin, yöneticilik başarısı var. Bütçeye göre hareket etme ve oyuncuyu ikna etme yöneticilik başarısı var. Transferde başarılı olduk. Ortaya konan performans ve işin ekonomik yapısında başarılı olduk. Daha gençleştik. Yaş ortalamamız geçen 29 iken bu sene 25,5 oldu. Bu futbol takımı için ideal bir ortalama. Transfer yüzde 99 bitti diyebiliriz. En son Gökhan Güney’i aldık. Tecrübeli bir futbolcu ve takımımıza büyük katkı sağlayacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız