SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Haritasına Vesile Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:59
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Tesisleri Yönetici Tanışma, Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, Akçadağ'da yapıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı tesislerin yöneticilerinin katıldığı toplantıya ilişkin olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Tesisleri Yönetici “Tanışma, Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı” 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Akçadağ ilçesi Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akçadağ 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Aysel ÖZGÜR; Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı sağlık yöneticilerini Akçadağ ilçesinde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini belirterek başarılı bir toplantı dileklerini belirtti. Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hilmi ATASEVEN; yaptığı açılış konuşmasında sağlık tesisleri yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Toplantının hayırlara vesile olması temennisi ile tüm sağlık personellerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 

Açılış konuşmalarının ardından Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Abdulvahap  BOZTEPE  tarafından “İletişim ve İletişim Kazaları” konulu sunum yapıldı. Akçadağ 75 . Yıl Devlet Hastanesi Sağlık Bakim Hizmetleri Müdürü Salih AKÇA’ nın 6-7 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Sağlık İletişim Zirvesi izlenimlerini aktarmasının ardından; Sağlık Tesislerimizin başhekimleri tarafından sağlık tesislerinin tanıtımları, hedefleri ve projelerini aktardığı sunumlar gerçekleştirildi. Toplantıya teşrif eden Akçadağ İlçe Kaymakamı Sayın Ramazan KESKİN; toplantının Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilmesinden memnun olduğunu, sağlık hizmet kalitesinin çok iyi noktalara geldiğini ve daha da yükseleceğine inandığını belirtti. Hep birlikte yenen öğle yemeğinin ardından Verimlilik Birimi tarafından hastanelerimizin tıbbi, idari, mali ve kalite kriterleri açısından değerlendirilmesi yapıldı. 

Toplantının bitiminde Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Hilmi ATASEVEN:  “Birliğimize bağlı Sağlık Tesislerimizin yöneticileriyle gerçekleştirmiş olduğumuz değerlendirme ve tanışma toplantısını organize eden arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu toplantımız Sağlık Tesislerimizin hangi aşamada olduğunu görmemize ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz için yol haritası belirlememize vesile oldu. Bu toplantılarımızı bundan sonra düzenli olarak diğer ilçelerimizde de gerçekleştirmeye çalışacağız. Bugünün biz sağlık çalışanları açısından çok önemli olması nedeniyle; Sizlerin ve Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tekrar kutluyor, katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplantı sonunda inşaatı devam eden Akçadağ 75. Yıl Devlet Hastanesi yeni hizmet binası gezilerek yöneticilerin fikirleri alındı. Hep beraber Levent Vadisi ziyaret edilerek etkinlik sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız