SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol İçin Adak Kurbanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:19:20
Yol İçin Adak Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesine bağlı Çukurkaya köyü grup yolu, İl Özel İdaresi ekiplerince asfaltlanarak düzenlendi. 

Malatya İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci, köy yolunda yapılan çalışmaları incelemek üzere geldiği Çukurkaya grup yolunda, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 kilometrelik yolun alt yapısıyla düzenlenerek kullanıma açıldığını belirtti. 

İl Özel İdaresi'nin yanı sıra Kaymakamlık, Belediye, Hulusi Efendi Vakfı, Hacılar HES İşletmesi ve hayırsever vatandaşların da yolun yapımına katkıları olduğunu kaydeden İnci, yolun asfaltlanmasıyla vatandaşların büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunu dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Hacılar Sıragoz Mahallesi Muhtarı Hatem Kaçaman da köy yolunun içerisinden geçtiği mahallelerinin aldığı hizmetten dolayı yetkililere teşekkür etti. Adağı olduğunu bildirerek yeni yapılan yolun üzerinde aldığı kurbanı kesen Kaçaman, ''Yolun asfaltlanması hepimizi sevindirdi. Adağımız vardı yol yapılınca kurban kestik'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız