SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol İyileştirme Çalışmaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, köy yollarını standartlar ölçüsünde genişletmeye ve iyileştirmeye devam ediyor.

Malatya Özel İdaresi Genel Sekreterliği, merkeze bağlı Alhanuşağı-Pelitli köyüne ve mezralarına hizmet verecek olan grup yolunda yol genişletme ve büz döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Rıfat Türker, "Merkeze bağlı Alhanuşağı köyünde yol genişletmeleri çalışmaları devam etmektedir. Bulutlu, Hisartepe, Tanışık, Alhanuşagı grup yoludur. Pelitli'ye kadar asfalt olup, Pelitli ve Alhanuşağı arasında yol genişletme çalışmaları yapılmakta, dere yataklarının bulunduğu kısımlara büz döşenmektedir. Yer yer sarp kayalıklar olması nedeniyle dinamit kullanılmaktadır. 4 km'lik bir yolda 6 yere 100'lük ve 160'lık büzler döşenmiş olup, çalışmalar devam etmektedir" dedi.

Köy sakinlerinden Mehmet Emin Yılmaz, "Köyümüz merkeze 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. 1980 yılından bu yana Tanışık, Hisartepe, Pelitli, Alhanuşağı olarak yapılan bir grup yolu vardı. Ayrıca Pelitli'ye kadar yapılan fakat bir türlü biriktirilemeyen bir yolumuz daha var. Bu yol bizim şehre ulaşımımız için daha önemli. Şuan bu yolda 10 gündür genişletme, stabilize ve menfez çalışmaları yapılıyor. Bu hizmet geçte olsa bizlerin ayağına geldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız