SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Kenarındaki Ceset!

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesi Yeşilpınar Köyü Katıl mezrası yakınında, Jandarmaya yapılan bir ihbar sonucu, yol kenarında 40-45 yaşlarında kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Şahsın 4 kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlenirken, cesette 1 adet tabanca ile 4 bin YTL de para çıktı.

Konuya ilişkin olarak Jandarma Asayiş Bülteni'nde şu açıklama yeraldı:

"21.09.2006 günü saat 10.00 sıralarında Hekimhan Yeşilpınar köyü Katıl Mezrası yakınında yol kenarında bir şahsın yerde yattığının ihbarı yapılmıştır...

Olay yerinde yapılan araştırmada yerde yatan şahsın ölü bir erkek cesedi olduğu tespit edilmiş C.Başsavcılığına ve olay yeri inceleme timlerine bilgi verilmiştir.. Maktulün 40-45 yaşlarında 1.70-.75 boylarında 75-80 kg ağırlığında olduğu tespit edilmiştir. .Şahıs 9 mm çapında tabanca ile 4 yerinden kimliği tespit edilemeyen fail veya faillerce vurulmak suretiyle öldürülmüştür.

Yapılan araştırmada olay yerinde 3 adet 9 mm çapında boş kovan bulunmuştur..Şahsın üzerinde yapılan aramada kimliğinin tespitini sağlayacak bir belge çıkmamıştır.

Üzerinden 1 adet markası ve seri nosu belli olmayan 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya takılı 1 adet şarjör ve şarjör içerisinde 6 adet 7.65 mm çapında mermi ve 4000 Ytl. para ele geçirilmiş olup şahsın kimliğinin tespiti ile fail veya faillerin yakalanması yönündeki çalışmalara devem edilmektedir."

PAVYONDA SİLAHLI KAVGA..
Öte yandan, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir pavyonda, 01.30 sıralarında kavga olduğu ve silah kullanıldığı ihbarı üzerine giden polis, silahla ateş ettiği belirlenen 32 yaşındaki O.T. ile yanında bulunan E.Ç. ve O.D. adlı şahıslarda 1 tabanca ele geçirdi. Kavgaya karşı taraf olarak karıştıkları bildirilen İ.K., M.D. ve İ.Ö. adlı şahıslar da polis tarafından yakalandı. “Ruhsatsız Silah, Karşılıklı Darp ve İşyerinde Silahla Ateş Etme” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlılar serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız