SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol Kurşunlu İçin Yapılmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Kurşunlu beldesine bir milletvekilinin KÖYDES ödeneğinin tamamını beldesine aktardığı şeklindeki iddialar yalanlandı.

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği adına açıklama yapan Veysel Yaşar, "CHP il Başkanı Sayın Veli Ağbaba Hekimhan KÖYDES ödeneğinin Kurşunluya Sayın Milletvekilinin köyüne aktarıldığını söylemiştir.
Bizler de Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği olarak bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.
Sayın Ağbaba, Kurşunlu yolunun yapılmasına karşı olmadığını ancak bazı köy adlarını da sayarak diğer köylere hizmet gitmediğinden söz etmiştir. Hekimhan'ın birçok köyü yıllar önce asfaltlanmış, bazı yerlerde ikinci, üçüncü kat asfalt yapılmıştır. O zamanlar kimse neden Kurşunlu yolunu da yapmıyorsunuz dememiştir. Biz hangi köylere hizmet yapılıp yapılmadığını polemik konusu yapmak istemiyoruz. Sanki tüm hizmetler Kurşunluya yapılmış gibi ifade ediliyor. Bu da kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olur. Halen sayın vekilimizin köyünde içme suyu sorunu vardır. Anlaşılan sayın Veli Ağbaba Kurşunlu yöresine ya hiç gitmemiş, yada aldığı duyumlara göre konuşmuştur. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Şehin'in gayretleri ile bu yol programa alınmış, yapımına başlanmıştır. Halen yaklaşık 10 km'lik yolumuzun asfaltlama çalışmaları bitmemiştir" ifadelerini kullandı.

"Sayın Ağbaba, söz konusu yolun sadece Kurşunlu değil, Kurşunlu ve bağlı köyleri, Yazıhan'ın bir kısım köyleri, Kuluncak'ın bir kısım köylerinin de yaralandığını biliyor mu? Bu yanlış bilgiyi kendisine kim verdi? Yapılan yol bir grup yoludur. Grup yoluna bağlı birçok 30 köy ve mezrasının yolu asfalt değildir. İnanmayan varsa buyursun beraber gidip bakalım. Hangi köylerimizin yolu asfaltlanmıştır?"diye soran Yaşar, konuşmasını özetle şöyle tamamladı:

"Görüldüğü gibi bu yol sadece Kurşunlu için yapılmamıştır. Biz isterdik ki Sayın Ağbaba yapılan bu yol için Milletvekilimize teşekkür edip, Kurşunlu ve çevresinde halen stabilizesi yapılmamış yollarımızın da bitmesini isteseydi. Suyu olmayan köylerimizi dile getirseydi. Sulu tarım için Vekilimizden sorunların takipçisi olmasını isteseydi."

"REFERANDUMDA HAYIR OYU VEREN KÖYLERE DE HİZMETLER YAPILMIŞTIR"
Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli de, referandumda Hayır oyu veren köylere hizmet yapılmadığı şeklindeki iddiaları yalanlayıp, Hayır veren köylere yapılan hizmetleri tek tek açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız