SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Onun İçin Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:20
Yol Onun İçin Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Arapgir ilçesinde köpek saldırısı sonucu yaralanan çocuk, Kaymakamın girişimleri sonucu kapalı köy yolu ulaşıma açıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
     
İlçeye bağlı Boğazlı Köyünde 12 yaşındaki Hüseyin Ali Gül, bakımını üstlendikleri köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaralanan Gül'ün ailesi, köy yolu kar yağışı nedeniyle kapalı olduğu için çocuklarını hastaneye götüremeyince Kaymakamlıktan yardım istedi. 
     
Bunun üzerine devreye giren Kaymakam Ercan Turan, köy yolunun açılması için girişimde bulundu. 
     
İl Özel İdare ekiplerinin çalışmaları sonucu köy yolu ulaşıma açıldı. Yakınlarının aracıyla Arapgir İlçe Hastanesine götürülen Hüseyin Ali Gül, burada tedavi altına alındı. Köpeğin aşılı olmadığının tespit edilmesi üzerine Gül'e kuduz aşısı yapıldı. 
     
Kaymakam Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının devam ettiği ilçede çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. 
     
Turan, ''İl Özel İdaresine bağlı ekiplerimiz 2 greyder ile Çimen, Yaylacık, Düzce, Budak ve koru istikametiyle Kılıçlı, Konducak, Sipahiuşağı bölgesinde, bir kepçe ile Tarhan, Taşdibek, Şağıluşağı ve bağlı bulunan Kollik Molla mezraasında, bir dozer ile de Bostancık, Boğazlı, Günyüzü ve Çakırsu grup yolunda çalışmalarına devam ediyor'' diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız