SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Pusulamız Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:18
A- A+ PAYLAŞ

Otoparkçılar  ve Yıkamacılar Derneği,Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Otoparkçılar ve Yıkamacılar Dernek Başkanı İbrahim Avcı ve Yönetim Kurulu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgi verdiler.Dernek Başkanı İbrahim Avcı "Bizim otoparkçılar ve Yıkamacılar derneğini kurma amacımız  ,  yaptığımız işin bir meslek olduğunu kamuoyuna duyurmak,otoparkçıların sıkıntılarını ve sorunlarını siz değerli büyüklerimize belirtmek amacıyla  derneğimizi kurmuş bulunuyoruz". ifadelerini kullandı. Avcı Battalgazi belediyesinin Yeşil Kuşak projesinin kendilerini heyecanlandırdığınıda belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: " Sizlerin projelerini takip ediyoruz.Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneği olarak özellikle "Yeşil Kuşak" projesine sonsuz destek veriyoruz. Derneğimiz ve yönetim kurulu olarak bu güzel projeye elimizden ne gelirse katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz"dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,"Otoparkçılar ve Yıkamacılar Derneğini kurulmasından dolayı başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.Güzel bir girişimde bulunmuşsunuz.Otoparkçıların kamuoyunda anlaşıldığı şekilde değil bir meslek örgütü olduğunu  deklare etme amacında derneği kurmanız bizleri memnun etmiştir.Derneğinizin belediye yönündeki tüm sorunlarınızı  çözme konusunda elimizden geleni yaparız.Netice itibariyle belediyecilik anlayışımızın temelinde olmazsa olmazlarımızdan katılımcı belediyecilik anlayışımız ilk sıradadır.Bu katılımcı belediyecilik anlayışımız,sivil toplum örgütlerinin, Meslek Örgütlerinin, Sendikaların, Kanaat Önderlerinin, Yerel önderlerin bize çizmiş olduğu yol haritası bizim  yol pusulamız olacaktır. Özellikle Dernek Başkanı ve yönetim kurulunun Yeşil Kuşak projesine göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız