SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol Standartları Yükselecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:56:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu ve Toygar Mahalleleri’nde 9 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Battalgazi Toygar Mahallesi’ne giden Başkan Çakır, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 5.5 kilometre uzunluğundaki Battalgazi Toygar yolunda, öncelikle finişerle yol alt tabana PMT malzemesi serimi yapıldığı belirtilirken, daha sonra 1. kat sathi kaplama çalışmalarına başlandığı ve 2.5 kilometrelik bölümde bu çalışmaların tamamlandığı kaydedildi. Yolun 1. kat sathi kaplama çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. kat sathi kaplama çalışmalarının yapılacağı ve yol standartlarının yüksek hale getirileceği vurgulandı.

Daha sonra Orduzu Mahallesi Kaldırım Sokak ile Şanlıkaya bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Çakır, vatandaşlarla da sohbet etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapılan çalışmalar kapsamında, 7 metre genişliğinde 3 bin 500 metre uzunluğundaki Orduzu Kaldırım Sokak’ın yeniden düzenlendiği kaydedildi. Yola ait alt temelin yenilenerek yaklaşık 4000 ton plentmiks malzemesinin serildiği belirtilirken, toplam 4700 ton bitümlü sıcak karışım asfaltın finişer ile serilerek yolun  hizmete hazır hale getirildiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız