SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yol ve Suyla Hatırlanacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'i ziyaret etti.

Çalık, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ve İl Meclis Üyeleri ve AKP İl Başkan Yardımcısı Bülent Tüfekçi ile birlikte Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'i ziyaret etti. Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "Sayın vekilimizi, Malatya'ya geldiğim günden beri hep yanımızda gördük. Sorunlarımıza karşı hep duyarlı olmuştur. İl Genel Meclisimizle uyum içinde çalışmamız kendilerini son derece memnun ettiğini görmekteyim, ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kurum olarak ilçelerin
kırsalına verilecek hizmetlerde seçilmiş olan meclis üyelerimizle görüşerek ne gibi çalışmalar yapacağımız, bütçemizin elverdiği ve yapılabilecek çalışmaları dikkate alarak projelerini yapıp hayata geçirmekteyiz. Bu uyumlu çalışmamız neticesinde vatandaş ayağına giden hizmetten memnun olmakta Malatya kamuoyu da yapılan bu uyumlu çalışmaları takdirle karşılamaktadır. Meclisimiz ve sizlerin desteğiyle daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bu konuda şimdiye kadar destekleri esirgemeyen meclis başkanım Naci Şavata beye ve meclis üyelerime sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise, "Bizler bir ekip olmanın ruhunu ile bir aradayız. Malatya'ya faydalı konularda güç birliği yaparsak, Malatya'da daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bırakın sadece AK Parti birliğini Malatya'da seçilmişler olarak ortak çalışma yapmak istiyoruz. Bu birlikteliğimiz Meclisimizde de gösteriyor, neticesinde de İl Özel İdaresi tarafından kırsalda yapılan hizmetler milletimiz ve vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Bu memnuniyetler bizlerin birlik ve beraberliğin göstergesi olarak aşağıdan yukarıya doğru yansıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kaydetti.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise yaptığı konuşmada, "Değerli İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sami Er geldiği günden beri yaz, kış demeden Malatya'nın kırsalında bulunan köylerini ve mezralarının dağını bayırını, deresini, düzünü gezerek buraların sorunlarını yerinde görerek yolsuz köylere yol, susuz evlere nasıl içme suyu götürebilirim mücadelesini vermektedir. Bu konuda birçok çalışmalar yaptı. Bu gayretlerinden dolayı kendilerine ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. 2002 yılı iktidarı Türkiye ile bütünleştiği andan itibaren KÖYDES projeleri hayata geçirilmeye başlanmıştır. O dönemde çalışan arkadaşlara genel meclis üyelerime çalınmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Malatya'nın hiç görmediği, Türkiye'nin görmediği bütçeleri gördük.Türkiye ve Malatya KÖYDES ve BELDES hizmetleri ve son yapılacak olan çalışmalarla da SODES dediğimiz sosyal destek projeleriyle de iktidarımızdan çok ciddi vatandaşımıza yansıyan çalışmalarımızı gördük. Bu çalışmaları yaparken Allah rahmet eylesin Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ı nasıl ki telefon direkleri ve elektrikle hatırlıyorsak, AK Parti iktidarını da yol ve içme suyu ile hasırlayacaklar. Biz yolu olmayan köy, suyu olmayan ev kalmayacak felsefesi ile de bu projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmalara katkı sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız