SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yola Gömülüverdi!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:41
Yola Gömülüverdi!.
A- A+ PAYLAŞ

Sağanak yağmur sonrasında kanalizasyon çalışması yapılan yolda geçen kamyonet, çöken yola gömüldü.

Olay, saat 16.45 sularında Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Balsuyu Sokak içerisinde gerçekleşti. Şahin Sağlam idaresindeki 44 KS 279 plakalı kamyonet ile mahalle arasında seyir halinde iken, kamyonetin sol ön ve arka tekerleri yola battı. Kamyonetin kısa bir süre önce mahalle içerisinde Büyükşehir Belediyesi MASKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışması nedeniyle açıldıktan sonra kapatılan çukurun yağmur suyu ile çökmesi sonucunda yola gömüldüğü anlaşıldı.

Sürücü Şahin Sağlam, seyir halinde iken aniden kamyonetin yola gömüldüğünü söyledi. Sağlam, olaydan sonra Büyükşehir Belediyesinin bazı birimlerini aradıklarını ancak muhatap bulamadıklarını söyledi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız