SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolcu Otobüsü TIR'la Çarpıştı... 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-04-28 16:26:36
Yolcu Otobüsü TIR'la Çarpıştı... 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yolcu otobüsüne TIR’ın çarpması sonucunda 5 kişi yaralandı. Kazada otobüsün ön kısmı bıçak gibi kesildi, TIR ise yoldan çıkarak devrildi.

Kaza, sabah saat 04.30 sularında Malatya-Elazığ Karayolu 17. Kilometre de Çiftlik Mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Emrah Hoşdağ yönetimindeki 23 EZ 710 plakalı TIR ile Malatya’dan Elazığ istikametine seyir halinde iken, U dönüşü yaptığı ileri sürülen Fikri Çağala yönetimindeki 12 AF 828 plakalı yolcu otobüsünün ön kısmını çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otobüsün ön kısmı bıçak gibi kesilirken, TIR ise hızını alamayarak yoldan çıkıp kayısı bahçesine girerek yan yattı.

Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, TIR şoförü Hoşdağ’ı sıkıştığı yerden çıkartırken, otobüsteki yolcuları da güvenli bir şekilde tahliye etti.

Kazada araç sürücüleri ile birlikte otobüstü bulunan Fahrettin Aydın ve Eşref Yaraşır ile ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile birlikte toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazadan dolayı şoka giren bazı çocuklar, ambulans gelene kadar itfaiye araçlarında bekletilirken, itfaiye ekipleri yaralılarla yakından ilgilendi

Kaynak : Burhan Karaduman-Ferdi Durdu /Yeni Malatya Gazetesi

MALATYA’DA TIR YOLCU OTOBÜSÜNE ÇARPTI 5 YARALI (5)

MALATYA’DA TIR YOLCU OTOBÜSÜNE ÇARPTI 5 YARALI (3)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız